Get Adobe Flash player

A "Bazsarózsa" néptáncegyüttes Bátyán járt a falunapon

Bátya község 2019. szeptember 7-én tartotta “Terményáldó őszi fesztivál és Falunap” című rendezvényét, amelyen a délután folyamán lépett színpadra meghívott vendégként az érsekcsanádi BAZSARÓZSA néptáncegyüttes is, akik az "Érsekcsanádi lakodalmas" című koreográfiát mutatták be nagy sikerrel. Az esti mulatságot megelőzően ünnepélyesen átadásra került a faluház, amelynek során az érsekcsanádi csoport is újra színpadra lépett. Ezt követően került sor a táncházra Erika és Zoli vezetésével.

Tóth-Mihó Erika így nyilatkozott a rendezvényt követően: "Régi vágya volt már a bátyai polgármester asszonynak, hogy végre az érsekcsanádi tánccsoport is fellépjen náluk. Nagyon jól éreztük magunkat. kedvesen fogadták a táncosokat, a két fellépési időt pedig a Pántlika és az Iszkába zenekar kíséretében nótázással töltöttük."

Még egy hír az együttesről: Nagy megtiszteltetés érte az együttes vezetőit, Tóth-Mihó Erikát és Tóth Zoltánt, ugyanis felkérték őket az idei "Felszállott a páva" tehetségkutató versenyre mentoroknak, 2 együttes és egy szólista pár pedagógusai mellé.

Gratulálunk!

Fotók: Geiger Zoltán

Share