Get Adobe Flash player

Tűzoltóság

Érsekcsanád Község a Bajai Tűzoltóság illetékességi területén található.

A tűzoltóság elérhetőségei:

Telefon, fax:                                                                     79/ 424-944

Magyarországon a hatályos jogi szabályozás szerint a készenléti szervek (mentők, katasztrófavédelem, rendőrség) nemzeti segélyhívó számai (104,
105, 107) és az egységes európai segélyhívószám (112) ingyenesen hívhatók. Jelenleg a 105-ös és 104-es nemzeti segélyhívószámok csak az érintett
készenléti szervvel történő közvetlen kapcsolatot teszik lehetővé, míg a 107-es és a 112-es segélyhívószámok hívásakor a bejelentőnek lehetősége van arra, hogy mind a három segítségnyújtásra kötelezett szervezetet egyszerre értesítse.

Postai cím:                                                                      6500 Baja, Tóth Kálmán utca 25.

WEB:                                                                              www.tuzoltosagbaja.hu

E-mail:                                                                             This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tűzoltóparancsnok:                                                          This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tűzmegelőzési osztályvezető:                                            This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tűzmegelőzési előadók:                                                    This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tűzoltási és műszaki mentési osztályvezető:                       This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Személyzeti és ügyviteli osztályvezető:                               This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Gazdasági főelőadó:                                                         This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ügyfélfogadási idők:
Hétfőtől - Csütörtökig:                                                     7.30.-tól 16.00.–ig.
Péntek:                                                                            7.30.-tól 13.00.–ig.
Szombat - Vasárnap:                                                       Nincs ügyfélfogadás

A tűzoltóság kéri, hogy a tervegyeztetéssel kapcsolatos konzultációs lehetőség időpontját előzetesen telefonon egyeztetni szíveskedjenek, mivel a munkatársaik gyakran külső területen dolgoznak.
(79/ 424-944)

A szakhatósági, hatósági tevékenységet a parancsnokság tűzmegelőzési osztálya végzi.

 

Share