Get Adobe Flash player

Vidákovics Patrik thaiföldi élménybeszámolója

„Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
A legyőzhetetlen akarat a forrása.”/Buddha/

Utazásról, Phuket sziget szépségeiről, edzésekről, új kihívásokról hallhatott a közönség Patrik élménybeszámolójában. Mesélt a különleges ételekről, a kulturális különbségekről, az 50 nap kalandjairól, versenyekről. Ebből a lényeget Patrik így foglalta össze:

„Egy japánban élő magyar vállalkozó, Földi Krisztián kapcsolatai révén jutottam ki Thaiföldre, a Phuket Top Teamhez, 2 hónapos edzőtáborba.  1 hónap után elindultam a helyi stadionban, 5 menetes muay-thai mérkőzésen, egy belga ellenfél ellen. Itt nyertem technikai K.O.-val.

Majd 3 hét múlva, Kínában mérkőztem egy világbajnoki selejtezőben Wushu Sanda kategóriában, 80 kg-ban kínai ellenfél ellen. Itt pontozással veszítettem (a sárkányos díjat itt kaptam).

Kecskeméten a Hírös Harcosok Viadalán a román Cibu Adrian-t sikerült pontozással legyőznöm, 81 kg-ban. A főmérkőzést játszottuk.”

Örömmel hallgattuk Patrik történeteit, érdeklődve várjuk a folytatást!

Kissné Horváth Zsuzsanna

művelődésszervező

"70 maraton a Dunáért" - Érsekcsanádra érkezett Hidvégi-Üstös Pál

Hidvégi-Üstös Pál a 3 hónapos "70 maraton a Dunáért" program keretében a Duna völgyét futja végig a Fekete erdőtől a Fekete tengerig. A tervek szerint Kb. 3000 kilométert fog megtenni 70 nap alatt és naponta legalább egy maratonnyi távot fut. 2017. október 25-én a délutáni órákban érkezett Érsekcsanádra az érsekcsanádi Bíber János Általános iskolához, ahol igazgató asszony várta az iskolás gyermekekkel. Itt Hidvégi-Üstös Pál egy rövid tájékoztatót tartott a Duna völgyének legfontosabb üzeneteiről és minden gyermek kapott tőle egy emléklapot. A búcsú után több gyermek is volt, akik kerékpáron vagy futva kísérték egy ideig Pált Baja felé.

Fotók: Geiger Zoltán, további képek a képgalériában.

Érsekcsanádi KSKE felhívása

Ezúton értesítem a kedves érdeklődőket, hogy 2017. novemberében fotball gyermek utánpótlás csapat indítását szervezzük Érsekcsanádon, Kovács Gergő érsekcsanádi gyökerekkel rendelkező, diplomás testnevelő és edző vezetésével.  

Szeretettel várjuk a 2010-2011-2012-ben született gyermekeket vidám kis csapatunkba. A jelentkezési lapok átvehetők a Bucó Halboltban. Kérdésekre is szívesen válaszolok személyesen vagy telefonon. 06-70/ 436 - 0100

Tisztelettel:

Csősz Lajos Csaba