Get Adobe Flash player

Szabadidőpark használata

 

A Szabadidőparkban lévő gomba épületek használatával kapcsolatban felhívom a figyelmet, hogy azok csak előzetes bejelentés alapján használhatóak, létszámtól függetlenül.

 

A közelmúltban két csoport is volt, akik előre lefoglalták a két épületet, kifizették annak a díját, és közben egy vadidegen társaság engedély és bejelentés nélkül odament, és nem volt hajlandó csak több óra után átadni azt a helyet, amit a többiek lefoglaltak és kifizettek.

 

Ez nem így működik. Teljesen jogos az érintettek felháborodása, hisz ők hetekkel előre lefoglalták az épületeket, kifizették annak a díját, erre egy másik társaság szabálytalanul, engedély nélkül elfoglalja azt, és nem hajlandók onnan kimenni, hiába mutatják nekik a bérleti szerződést.

 

Az együttműködést köszönöm, a károsultaktól elnézést kérek, sajnálom, hogy vannak olyan személyek, akik így gondolkodnak mint ez a szabálytalan társaság. Sokszor egyébként nem is érsekcsanádiak, ebben az esetben is a szomszéd településről érkeztek ide, ahelyett, hogy a sükösdi Szabadidőparkot használták volna.

 

Az önkormányzat a foglalásokat kitáblázza az érintett helyekre, amit sokan tudomásul is vesznek, vannak azonban, akik ezeket is leszaggatják és elfoglalják a helyet. Felhívom a figyelmüket, hogy a Szabadidőparkban kamera működik, így a szabálysértésüket bejelentés esetén vizsgálni tudjuk.

 

Felső Róbert

 

polgármester

Share