Get Adobe Flash player

Idősek napja 2019. - Képes összefoglaló

Felső Róbert polgármester úr köszöntötte szép korú vendégeinket, majd néhány közérdekű információt is elmondott a jelenlévőknek. A műsor már az ebéd előtt elkezdődött, egy balett táncbemutatóval, amely nagy sikert aratott. Érsekcsanádi óvodások léptek fel Baros Eszter vezetésével. A finom ebéd után az ovisok pingvin tánca következett. Felkészítő Timár Jánosné, Horváthné Maros Erika óvó nénik. Ezután prózával folytattuk a Bíber János Általános Iskola diákjai köszöntötték az ünnepelteket. Kedves, humoros előadásuk megnevettette a közönséget. Felkészítő pedagógus: Kiss Ferencné. Az érsekcsanádi Bazsarózsa utánpótlás csoportja Mátyusföldi táncokat mutatott be. Jánosi Zsófia, Mihó László előadásában érsekcsanádi táncokat láthatott a nagyérdemű. Kísért az Iszkába zenekar, Wolfart László vezetésével.

Ezt követően Leblanc Győző és Tóth Éva lépett színpadra, akik a remek hangulatot tovább fokozták vidám, nosztalgikus dalaikkal. A gazdag és színes műsor után a mohácsi tamburazenekar húzta a talpalávalót.

Szakács Melcher János, Varga Aranka. Dekoráció: Martinkovics Györgyné.

Fotó: Geiger Zoltán.

Felszolgálók, segítők: Geigerné Csovcsity Ildikó, Melcher Márta, Ráczné Janák Rita, Markó Józsefné, Argat Sándorné, Schultzné Páncsics Mária, Kovács Ildikó, Tóth Martina, Horváth Krisztián, valamint önkéntes diákmunkások.

Minden kedves résztvevőnek köszönjük a segítséget!

Támogató: Tíz-Tíz Vízöntő Kft.

Kissné Horváth Zsuzsanna

művelődésszervező

Share